Meer Jazz prijs 2021 – Eric van Limpt

Emotie vertaald in een sieraad

We kruipen langzaam naar een nieuwe periode waarin het weer mogelijk wordt om samen te komen en van concerten te genieten. Nog even geduld en dan kunnen we weer starten met Meer Jazz Cafés en mogelijk een aangepast festival en een Big Band Concours.

Een van onze vaste sponsoren is de in Nieuw-Vennep gevestigde Ontwerper en Goudsmid Eric van Limpt. Hij maakte een prachtig juweel als geschenk voor de winnares van de Meer Jazz Prijs 2020. Dat concert moest worden afgelast maar zal waarschijnlijk in november 2021 wel plaatsvinden. Dan zal de Amerikaans e zangeres Deborah J. Carter alsnog het juweel – uit handen van de wethouder Cultuur en Eric zelf – in ontvangst kunnen nemen. Uiteraard omlijst met een feestelijk concert.

Wij bezochten Eric in zijn net verbouwde nieuwe werkplaats. Een prachtige stek op de rustoordstraat 13 in Nieuw- Vennep waar direct bij binnenkomst de ambachtelijkheid en het werkplezier van afstraalt. Eric is ondernemer die veel van zijn persoonlijkheid in zijn stukken verwerkt en dat zie je in alles terug. Ook de persoonlijke aandacht voor klanten en geïnteresseerden maakt hem in de toch gehaaste maatschappij tot een unieke creatieve vakman. Zo kan je in een sessie van 4 uren met je partner en Eric werken aan bijvoorbeeld een set unieke trouwringen. Zo krijg je emotie en karakter vertaald in een uniek sieraad en ‘A thing of beaty is a joy forever’. In het werkatelier kan je ook met een groepje leuke workshops volgen en zo zelf leren om stijlvol te werken met edelmetalen.

Stichting Meer Jazz is blij met de aanhoudende ondersteuning van het MKB in de Haarlemmermeer en de Ontwerper en Goudsmid Eric van Limpt is daar een schoolvoorbeeld van! Kijk vooral even op zijn website en laat je inspireren. https://ericvanlimpt.nl


Ook als bedrijf of particulier een bijdrage leveren aan Stichting Meer Jazz? Neem dan aub contact op met het bestuur of de festivaldirecteur via info@meerjazz.nl