25ste editie IBBC op zaterdag 15 oktober 2022 is helaas afgelast

STICHTING MEER JAZZ STOPT

We kijken terug op een geslaagd Meer Jazz Festival 2022. Helaas heeft het bestuur van Meer Jazz moeten constateren dat door aanhoudende financiële en logistieke problemen het festival en de twee zomerconcerten van juli en augustus 2022 de laatste activiteiten van de stichting moeten zijn. Vanwege het financiële risico en is daarmee ook de 25ste editie van de International Big Band Competition niet meer mogelijk. Het bestuur zal de stichting per 31 december 2022 officieel uitschrijven bij de Kamer van Koophandel.

MOGELIJKE DOORSTART

Het bestuur nodigt partijen en individuen uit om de organisatie van de Big Band Competitie, het Meer Jazz festival en de Meer Jazz Café concerten door te zetten met eigen mensen en middelen. De Big Band Competitie kan eventueel ook als los evenement worden doorgezet mits er absoluut geen koppeling meer mogelijk is. Hiervoor zijn wel enkele kwaliteitsvoorwaarden. Interesse? Email naar info@meerjazz.nl.

INSCHRIJVINGEN

U kunt momenteel geen big bands meer inschrijven. Als dat weer opportuun is zal dat middels e-mail en sociale media en deze website kenbaar worden gemaakt.

MEER INFORMATIE

NBBC 2021

NBBC 2021

IBBC 2021

IBBC 2019

IBBC 2019

DE STRIJD

THE BATTLE