OVER HET MEER JAZZ CAFÉ

Op zondagmiddag organiseren we elke maand het Meer Jazz Café en bij het begin van het nieuwe jaar een swingende Nieuwjaarsspecial.
De gelegenheid om af te spreken met vrienden of om nieuwe vrienden te ontmoeten, op een heerlijke middag vol goede muziek en een lekker drankje.
Wij zorgen voor gevarieerde muziek die regelmatig uitnodigt tot dansen. Zowel top artiesten als regionaal talent brengen een hoge kwaliteit jazzmuziek die veel gezelligheid met zich meebrengt.
Een optreden in het Meer Jazz Café is dichtbij het publiek, gezamenlijk plezier te beleven aan een topprestatie!

WAAR EN WANNEER

Alle concerten zijn gratis toegankelijk.
Het Meer Jazz Café wordt afwisselend geprogrammeerd in:
Hotel-Restaurant De Beurs - Kruisweg 1007 - Hoofddorp
Hotel-Restaurant De Rustende Jager - Venneperweg 471 - Nieuw Vennep.
Fokker Event Center - IJweg 1094 - Hoofddorp
Claus Park Collection - Bosweg 19 - Hoofddorp
Restaurant ‘t Fort - Fortwachter 3 - Vijfhuizen
De concerten vinden plaats tussen 15.30 en 18.00 uur.
De deuren gaan een half uur van tevoren open.
U bent van harte welkom in onze muzieklounge!
Voor bands in de zomerperiode geldt: bij mooi weer op het terras.

19 DECEMBER

De kerstspecial van het Meer Jazz Café is dit jaar op zondag 19 december 2021. Liefhebbers van swingende gezelligheid of gezellige swing treffen elkaar dan in de Rustende Jager te Nieuw-Vennep.

Ongetwijfeld doet Meer Jazz veel liefhebbers een plezier met deze energieke Engelse allround  musicus, die tal van prijzen op zijn naam heeft en die onmiskenbaar gepokt en gemazeld is in de classic jazz. Classic jazz van de bovenste plank, wel te verstaan. Speciaal voor deze dag is zijn repertoire aangevuld met enkele bekende en swingende kerst ‘jazzstandards’.

Het klarinet- en tenorspel van bandleider Jonny Boston en zijn zang zijn hartverwarmend en het kwartet vormt een consistent geheel dat het brede repertoire met groot gemak etaleert.
Op piano Mark van der Feen, op stringbas Pierre Dunker en Tom Nieuwenhuijse is de slagwerker.

Dit Meer Jazz Café wordt gehouden in De Rustende Jager, Venneperweg 471, 2153 AD Nieuw-Vennep. Tijden: 15.30 tot 18.00 uur. De toegang tot het optreden is gratis. Alle dan geldende RIVM richtlijnen worden gerespecteerd.